Start bedrijfsprogramma Gelderse natuur

20 januari 2017

Op 17 januari hebben Gerard Veerling (landschapsfotograaf) en Peter van den Tweel (directeur-bestuurder GLK) hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst ‘bedrijfsprogramma Gelderse natuur’. Het wordt hiermee voor bedrijven steeds interessanter om een relatie aan te gaan met GLK. Het bedrijfsprogramma omvat namelijk een kant-en-klaar groen marketingpakket voor bedrijven die daarmee hun groene imago kunnen versterken of uitbouwen.

Mes snijdt aan twee kanten
Als een bedrijf deelneemt aan het bedrijfsprogramma helpen zij GLK met het beschermen van de Gelderse Natuur. GLK helpt het bedrijf met een nieuwe en sympathieke manier van relatiemarketing.

In het eerste jaar van deelname koopt het bedrijf een levensgrote natuurfotowand van een van onze prachtige Gelderse landschappen, bijvoorbeeld voor een vergaderkamer, kantine, hal of kantoor. De foto hiervoor wordt op aanvraag gemaakt door landschapsfotograaf Gerard Veerling. Van de aanschafkosten gaat direct 20% naar de Gelderse natuur. Daarmee wordt het bedrijf een jaar lang bedrijfsvriend van GLK en krijgt tevens de mogelijkheid hun werknemers kosteloos een jaar lang te laten kennis maken met GLK.

Naar de pagina met meer informatie over het Bedrijfsprogramma Gelderse natuur.

Meer nieuws