Blij met bijdrage Postcode Loterij

11 februari 2014

Begin februari kregen we het goede nieuws dat De12Landschappen ook dit jaar weer een bijdrage van ruim 11 miljoen mogen ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. Dat betekent € 937.500 voor Geldersch Landschap, waarmee we weer in staat worden gesteld natuur en landschap veilig te stellen en beleefbaar te maken.

Op dinsdag 4 februari vond het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij plaats, het jaarlijkse evenement waar de Postcode Loterij projecten honoreert en vooruitblikt op de toekomst. Op dit gala maakte de Postcode Loterij bekend dat zij dankzij haar deelnemers dit jaar een recordbedrag van ruim 300 miljoen euro kan schenken aan de goede doelen.

De steun van de Postcode Loterij is voor de provinciale Landschappen onmisbaar en ze zijn de deelnemers dan ook heel erg dankbaar. De12Landschappen, het samenwerkingsverband van de provinciale Landschappen, is sinds 1996 beneficiënt van de in 1989 opgerichte Postcode Loterij en ontving sindsdien € 218,5 miljoen euro.

Foto: Judith Lingeman (Hoofd Afdeling Goede Doelen) en Hank Bartelink, directeur De12Landschappen. Fotograaf: Roy Beusker Fotografie.

Meer nieuws