Paddenstoelenexcursie

Let op: Dit evenement is geweest.
29 september 2018

Gluren onder de 'rokken' van paddenstoelen. Het is herfst, dus het kan weer. De boswachter gaat samen met u op zoek naar paddenstoelen op Majuba. Majuba ligt westelijk van Epe aan de weg naar Nuspeet. Het is onderdeel  van de uitgestrekte bos en heidevelden van de Noordoost-Veluwe.  Het gebied is al sinds het midden van de 20e eeuw als cultuurlandschap in ontwikkeling geweest voornamelijk voor de Bosbouw. In het gebied wordt nu gewerkt aan meer variatie en afwisseling met loofhout. Door de verrassend vochtige bodem in een deel van dit gebied is het een paradijs voor paddenstoelen. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: parkeerplaats GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe.
Routebeschrijving:  Komend vanaf de A50 Apeldoorn –Zwolle, neem afslag Epe. U passert een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca 1 km tot u aan een kruising komt  waar u niet verder rechtdoor kunt aan. De parkeerplaats is links.
Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

Scherpenberg en Majuba, Morena

Meer info