Kleine dieren in het bos

Let op: Dit evenement is geweest.
1 augustus 2021

Speciaal voor kleine èn grote kinderen gaat de boswachter vandaag met jullie op stap in het bos, niet om herten of wilde zwijnen te kijken, maar om kevertjes te zoeken en torretjes, duizendpoten, mieren en ik weet niet wat voor diertjes er nog meer in het bos leven. Trek een stuk schors weg van een dode boom of schuif wat oud blad opzij en je zult ontdekken dat het overal krioelt van het leven. Wat doen ze daar? En waarom zijn het er zo veel? De boswachter legt uit dat alles wat leeft in het bos met elkaar te maken heeft. Heb je een loep? Neem die dan mee. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte weersomstandigheden.
  • Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
  • Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info