Frans Festijn

Let op: Dit evenement is geweest.
4 augustus 2018 - 5 augustus 2018

Tijdens dit evenement bij het Geldersche kasteel in Vaassen heerst er de zwoele sfeer van ontspannen en onthaasten. Kortom: Het Franse vakantiegevoel gewoon in Nederland!
Kom het mediterrane assortiment in de 70 stands ontdekken van brocanteurs, kunstenaars en verkopers van delicatessen, sieraden en Frans tafellinnen. Proef de lekkernijen van de vele foodtrucks en laat u, samen met uw kinderen, verrassen door de karikaturist, doe mee met de workshop stempels maken van linoleum en of geniet van een mooie reislezing. En dit alles natuurlijk omlijst door heerlijke chansons en ballades. Daarnaast wordt u uitgedaagd om mee te doen met de Jeu de Boules Competitie.
Extra aandacht verdienen de vele gepassioneerde kunstenaars, die hun werk laten zien in het groene parklandschap. Voor kleine kunstenaars is er de gelegen om zich uit te leven in de tekentent.

Tijd: zaterdag 4 augustus 10.00 uur - 18.00 uur, zondag 5 augustus 10.00 uur - 17.00 uur.

Entree festijn: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Entree kasteel : € 5,00, 4 t/m 18 jaar € 3,00. (dagelijks geopend van 12.00 - 17.00 uur)

Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders betalen entree voor het Frans Festijn maar hebben op vertoon van geldige pas gratis toegang tot het kasteel.

Locatie: Kasteelpark Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.eenfransfestijn.nl

Reserveren: is niet nodig.

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info