Rondje Ammersoyen

Let op: Dit evenement is geweest.
14 oktober 2020 - 17 oktober 2020

GEANNULEERD - Helaas is het Rondje Ammersoyen vanwege de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus geannuleerd. Wie reeds tickets heeft geboekt krijgt van ons bericht en de entreegelden teruggestort. Wel kunt u nog entreekaartjes boeken voor het kasteelbezoek.

In de Week van het Landschap organiseert kasteel Ammersoyen het ‘Rondje Ammersoyen’; een wandeling om het kasteel met een gids. Aansluitend kun je zelfstandig het kasteel bezoeken. Zo beleef je landgoed en kasteel Ammersoyen helemaal!

De gids neemt je mee voor een wandeling over het pad langs het kasteel. Aan de hand van wat er buiten aan het kasteel te zien is; vertelt de gids je over de geschiedenis van deze zeven eeuwen oude waterburcht en tal van leuke weetjes. Aansluitend kun je op eigen gelegenheid het kasteel bezichtigen.

Goed om te weten:

  • De wandeling om het kasteel met de gids duurt 45 minuten tot maximaal 1 uur.
  • Bij aankomst kun je je tickets scannen bij de kassa in het kasteel.
  • Het startpunt voor het Rondje Ammersoyen is op het grasveld van de voorburcht. 
  • Voorafgaand of aansluitend kun je het kasteel bezichtigen. Je kunt zelf tickets voor het kasteelbezoek te reserveren. 
  • De groep is nooit groter dan 8 personen + de gids, om zo op het buitenterrein de 1,5 meter afstand goed in acht te kunnen nemen vanwege de corona-maatregelen.
  • Tip: Het Koetshuis op de voorburcht is geopend voor een drankje en wat lekkers of bijvoorbeeld een lunch, met prachtig uitzicht op het kasteel vanaf het terras.  

Datum: woensdag 14, donderdag 15, zaterdag 17 oktober

Tijd: 11.00 uur en 13.00 uur

Deelname Rondje Ammersoyen: 5,00 euro p.p..De Museumkaart, de donateurspas van GLK zijn niet geldig. 

Entree kasteel: volwassenen 11,50 euro, kinderen t/m 18 jaar: 5 euro, Museumkaart en donateurspas GLK: gratis

Reserveren: is noodzakelijk voor zowel het Rondje Ammersoyen als de entree tot het kasteel en is mogelijk via onderstaande links

GEANNULEERD - Helaas is het Rondje Ammersoyen vanwege de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus geannuleerd. Wie reeds tickets heeft geboekt krijgt van ons bericht en de entreegelden teruggestort. Wel kunt u nog entreekaartjes boeken voor het kasteelbezoek:

Reserveer hier je kaartjes voor de entree tot kasteel

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR, Ammerzoden

Meer informatie: ammersoyen@glk.nl of 073-594 9542

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info