Kunstlezing

Let op: Dit evenement is geweest.
7 juli 2018

Stap in de wondere wereld van het werk van kunstenaar Robbie Cornelissen (1954). In zijn werk raak je nooit uitgekeken. Met een ongeëvenaard gevoel voor detail tekent hij ruimtes en gebouwen van enorme afmetingen. Momenteel is zijn indrukwekkende animatiefilm van een denkbeeldige Slag om Hernen te bewonderen op de zolder van het kasteel. Cornelissen heeft dit werk speciaal voor deze locatie gemaakt en heeft zich daarbij laten inspireren door de geschiedenis van het kasteel.

Benieuwd hoe een kunstenaar te werk gaat? Robbie Cornelissen vertelt u er graag meer over! In een boeiende lezing neemt hij u mee in zijn kunstwerken, zijn inspiratiebronnen en zijn beroep als kunstenaar.

Let op: vooraf reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk. Er is beperkt plek, dus meld u snel aan. Mocht de activiteit niet doorgaan door onvoldoende deelname, dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Koop uw kaartje hier

Datum en tijd: Zaterdag 7 juli aanvang 15.00 uur

Deelname: € 5,- p.p. (inclusief koffie/thee, lezing en bezoek kunstwerk) 

Koop hier uw kaartjes

Opmerking Kasteelbezoek is gratis wanneer u donateur bent van Geldersch Landschap en Kasteelen of als u in het bezit bent van een Museumkaart. Mocht u het kasteel voorafgaand of na het programma willen bezoeken, koopt u hier een los entreeticket voor. Volwassenen € 8,50 Kinderen 6 t/m 18 jaar € 5,00

Adres:  Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen.

Informatie: Het werk van Robbie Cornelissen is onderdeel van Een zacht geruis. In alle 7 opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen is t/m 31 oktober hedendaagse kunst te zien, geïnspireerd op de locatie. Klik hier voor meer informatie over het project en het werk in kasteel Hernen.

 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info