Kinderwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
8 augustus 2021

Heeft u uw kleinkinderen te logeren in de vakantie? Of is het uw oppasdag en zoekt u nog een leuke activiteit? Dit is een mooie gelegenheid om met de kinderen een frisse neus te halen. In het bos van landgoed Mariëndaal valt altijd wat te beleven. Tijdens deze wandeling vertelt de gids allerlei leuke weetjes over de natuur. Onderweg kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: Start om 11.00 uur. Duur: ca 1,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: Vooral geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Startlocatie: Parkeerplaats Mariëndaal: ingang via Mariëndaal, zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek. Parkeren op P links en langs de weg voor het tunneltje onder de spoorlijn.
  • Informatie: Pedro van Gogh, tel. 06-54654049 of Jaap Uijthof, tel. 06-44043707.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Mariendaal

Meer info