Familievoorstelling

Let op: Dit evenement is geweest.
8 augustus 2018

Muzikale vertelvoorstelling ‘Olifantenpolonaise’

Muzikaal Verteltheater de Rode Maan speelt op 1 en 8 augustus de familievoorstelling ‘Olifantenpolonaise’ in kasteel Ammersoyen. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen voorafgaand of na afloop van de voorstelling het kasteel bezichtigen.

Een opmerkelijke uitwisseling heeft plaatsgevonden tussen een Nederlands en een Afrikaans dorp. Een groep olifanten heeft de Afrikaanse savanne verruild voor de Veluwe. En een groep Veluwse everzwijnen is naar Afrika verhuisd. Maar hoe gaat het nu verder? Want niet iedereen is blij met de olifanten en op een dag lijkt alles mis te gaan…

Hannafloor de Roos van De Rode Maan vertelt, speelt en zingt het verhaal en bespeelt daarbij diverse instrumenten. De kinderen uit het publiek worden regelmatig uitgenodigd om mee te doen en te spelen.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Het ticket voor de voorstelling is inclusief de entree voor het kasteel. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen voorafgaand of na afloop van de voorstelling het kasteel bekijken. Een leuke speurtocht voor onderweg is verkrijgbaar (0,50 euro).

Datum: woensdag 1 en 8 augustus

Tijd: 13.30 uur, speelduur: circa 50 minuten

Entree (voorstelling + kasteelbezoek): kinderen 4 t/m 18 jaar: 8,75 euro, volwassenen 12,50 euro, museumkaarthouders (volwassenen en kinderen): 4,50 euro.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via kasteelammersoyen.globalticket.nl/

Adres: Kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: ammersoyen@glk.nl of 073-594 95 82

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info