AFGELAST Dag vh landschap

Let op: Dit evenement is geweest.
17 oktober 2020

Update coronavirus: In verband met de nieuwe maatregelen zijn de excursies van GLK voorlopig afgelast. Natuurlijk betekent dit niet dat je er zelf niet op uit kan gaan. Sterker nog, buiten zijn is goed voor lichaam en geest! Maar kies waar mogelijk een rustige locatie dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Op onze overzichtskaart vind je alle gebieden van GLK. Om maximaal te genieten van de herfst hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Geniet van de herfst en blijf gezond! 

Op het Erf van Daendels is de voormalig schapenschuur een prachtige ruimte om natuurliefhebbers te ontvangen. Op zaterdag 17 oktober zijn de vrijwillige educatieve boswachters op het Erf van Daendels aanwezig. Er staat een kopje thee of koffie voor je klaar en voor de kinderen is er limonade. Kom kijken en ontdek de prachtige natuur rondom het Erf van Daendels. De boswachters vertellen over het gebied en nemen je mee voor een heerlijke wandeling. Voor de kinderen zijn er activiteiten.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

 • Tijd: de schapenschuur op het erf van Daendels is geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Voor een bezoek aan de schuur en een wandeling met de boswachters dien je vooraf een tijdsblok te reserveren (zie buttons onderaan de pagina). Een rondleiding duurt ca. 1 uur. 
 • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
 • Startlocatie: Erf van Daendels, parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg. Komend vanaf de A50, afslag 29, Heerde, Wezep, richting Wezep. Na 300 meter links, Nieuwe Zuidweg, volg deze ca 3,5 km tot parkeerplaats links.
 • Informatie: Anja Kwakkel, tel. 06-25488561 en Marinka Bakker 06-45764022.
 • Reserveren en betalen: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbuttons. Betalen kan via iDEAL of creditcard.
Coronaregels
We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij onze excursies. Uiteraard hebben we deze zo goed mogelijk aangepast om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen. Voor deelname aan de excursies gelden naast de richtlijnen van het RIVM ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van het verhaal van onze educatief boswachters. Belangrijke deelnameregels:

 • Deelnemen kan alleen door vooraf online een ticket te kopen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.
 • Kom niet bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen. 
 • Volg altijd de instructies van de boswachter.
 • Volg tijdens de excursie de hygiëneregels van het RIVM.
 • Houd 1,5 meter afstand tot deelnemers die niet tot uw huishouden behoren. Schud geen handen en vermijd fysiek contact. Loop op smalle paden achter elkaar en hou rekening met tegemoet komende wandelaars.
 • Laat ondersteunende materialen (zoals bijv. verrekijker of loepje) niet van hand tot hand gaan.

 

AFGELAST

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Locatie

De Dellen en Heerder Sprengen

Meer info